Vi i Folkets Hus styrelsen vill att blivande krögare visar lust att öppna upp restaurangen för både byns innevånare och gäster längre ifrån. Villiga att samarbeta kring olika evenemang i Folkets Hus och i byn. Humana priser, god öl, gärna ekologisk och vällagad mat.

Skriv tydligt och kortfattat hur ni tänker er verksamheten inom följande områden:

Koncept

.

Öppettider (helår/halvår)

.

meny/priser

nämn t.ex. fyra huvudrätter

gärna vegetarisk, med dryck

 

.

målgrupp

.

Livscykelperspektiv

.

lokala råvaror/närodlat/säsong

.

avfall/återvinning/kompost

.

Arrangemang

.

lilla scenen (tillhör Stenhoggarn)

.

temakvällar/-helger

.

catering

.

större fester

.

barnkalas/-dop

.

Samarbeten

.

Med lokala aktörer som:

Bio Rollo

.

Folkets Hus

.

KIS

.

Samhällsföreningen; Topplopp och Fjordsim

.

Stenhuggarfestivalen

.

Krokstrandsfestivalen

.

Strömstad

.

Halden

.

Bakke Camping

.

Övrigt

.

Marknadsföring

Era tankar om marknadsföring

Referenser

Vi kommer att göra en kreditupplysning på alla sökande. Lämna gärna referenser från tidigare verksamhet.