Vi i Folkets Hus styrelsen vill att blivande krögare visar lust att öppna upp restaurangen för både byns innevånare och gäster längre ifrån. Villiga att samarbeta kring olika evenemang i Folkets Hus och i byn. Humana priser, god öl, gärna ekologisk och vällagad mat.
Skriv tydligt och kortfattat hur ni tänker er verksamheten inom följande områden:
Koncept |
. |
Öppettider (helår/halvår) |
. |
meny/priser nämn t.ex. fyra huvudrätter gärna vegetarisk, med dryck
|
. |
målgrupp |
. |
Livscykelperspektiv |
. |
lokala råvaror/närodlat/säsong |
. |
avfall/återvinning/kompost |
. |
Arrangemang |
. |
lilla scenen (tillhör Stenhoggarn) |
. |
temakvällar/-helger |
. |
catering |
. |
större fester |
. |
barnkalas/-dop |
. |
Samarbeten |
. |
Med lokala aktörer som: Bio Rollo |
. |
Folkets Hus |
. |
KIS |
. |
Samhällsföreningen; Topplopp och Fjordsim |
. |
Stenhuggarfestivalen |
. |
Krokstrandsfestivalen |
. |
Strömstad |
. |
Halden |
. |
Bakke Camping |
. |
Övrigt |
. |
Marknadsföring
Era tankar om marknadsföring
Referenser
Vi kommer att göra en kreditupplysning på alla sökande. Lämna gärna referenser från tidigare verksamhet.